Logo Perfect Moment

Het ultieme resultaat bekom je door de combinatie van professionele behandelingen en de juiste thuisproducten.Jean d'Arcel

Voor onze gelaatsverzorgingen werken we met het merk ‘Jean d'Arcel’, een Duits familiebedrijf dat al ruim 60 jaar in professionele en hoogwaardige huidverzorgingsproducten produceert. Ze beschikken over een uitgebreid gamma aan gelaatsproducten waarbij huidverbetering steeds centraal staat. 

Klapp

De KLAPP Skin Care producten maken gebruik van een intelligente combinatie van wetenschap en inzicht in natuurlijke werkingsprincipes om uw huid gezond, mooi en stralend te houden. KLAPP ontwikkelt huidverzorgingsproducten met zeer krachtige, natuurlijke actieve ingrediënten die de lichaamseigen capaciteiten stimuleren en versterken. Gebaseerd op de laatste wetenschappelijke bevindingen en met behulp van de meest innovatieve technologieën.

Outback Organics

Onthul een prachtige huid met het assortiment waxen van Outback Organics: botanische verzorgingsproducten met een kenmerkende Australische twist. De nieuwste cosmetische ingrediënten worden samengesmolten met innovatieve natuurlijke extracten uit de kustlijn, bossen en struiken van Australië om ethische producten te creëren die geschikt zijn voor iedereen. Het hele assortiment is vrij van synthetische kleur- en geurstoffen, parabenen en andere agressieve chemicaliën. Ook zijn de producten niet getest op dieren en grotendeels veganistisch.

Footlogix

Footlogix is 's werelds eerste en enige voetverzorgingslijn met innovatieve producten die effectieve en transformerende resultaten bieden. Het Footlogix thuisverzorgingsassortiment biedt snelle en effectieve resultaten voor voortdurend gebruik thuis. Deze unieke producten zijn licht van gewicht, niet-occlusief en gemakkelijk aan te brengen, zonder vettige resten.

Abstract

Voor de mooiste gellak kleurtjes werken we samen met het merk ‘Abstract Professional Products’ en is sinds 2014 een gevestigde waarde op het gebied van nagelverzorging en -styling. Sofie Devlieger, internationaal docente en meervoudig wereldkampioen, ontwikkelde het merk uit passie voor het vak. “Als nagelstyliste begrijp ik het belang van de kwaliteit en prestatie van producten. Mijn doel is om de bestaande leegtes en noden van nagelstylisten in te vullen met superieure en vernieuwende producten.”